PRG laat tonge klap

12 gladdebekke praat saam

Paul Roos Gimnasium het vanjaar 12 leerders gehad wat aan die jaarlikse Podiumpret-redenaarskompetisie deelgeneem het en het uitstekend gevaar.

Pellatt Smith het sy redenaarskategorie gewen en is ook as die algehele wenner van die graad 11-groep uit alle kategorieë aangewys. Sebastian Pentz het die tweede plek in sy redenaarskategorie behaal en beklee die vierde posisie op die algehele ranglys van die graad 8-groep uit alle kategorieë. Steffan Thielen het die derde plek in sy redenaarskategorie behaal en beklee die vierde posisie op die algehele ranglys van die graad 9-groep uit alle kategorieë.

Gladdebekke – v.l.n.r: Sebastian Pentz, Pellatt Smith en Steffan Thielen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Leave the field below empty!