Lekker lewe by Bloemhof

Vianté Rossouw, ’n graad 8-leerder aan die Hoër Meisieskool Bloemhof, het in April aan die72ste Suid-Afrikaanse nasionale boogskietkampioenskappe (Outdoor) deelgeneem waar sy ’nsilwer medalje in die afdeling vir dogters o.15 met ’n recurve-boog behaal het.

Die skool se leerders het onlangs soos hul gunstelingfiktiewe karakters aangetrek ter viering van Wêreldboekedag. Ook die personeel het deelgeneem – Kuifie en Kaptein Sardyn was ondermeer in die klas! Foto’s: Stephan Meyer

Carla de Jager as Rooikappie. Foto Stephan Meyer
Die Bloemhoffers vier Wêrledboekedag. Foto Stephan Meyer
Ertru Hattingh as Kaptein Sardyn en Christo Janse van Rensburg as Kuifie by die Boekedag. Foto Stephan Meyer
Nika Spamers se idee is deur Alice in Wonderland geïnspireer. Foto Stephan Meyer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Leave the field below empty!